Sinterklaas is onderweg naar Ameland

NES – Sinterklaas is onderweg naar Ameland. Laten we met z'n allen duimen dat hij door het mistige weer de goede geul in de Waddenzee weet te vinden en op zaterdag 17 november bij de veerdam van Nes aankomt. Volgens planning legt de boot om 15.30 uur aan.

Vanaf de veerdam gaat hij dan per koets, brandweerauto, politiewagen, te paard – Sint zal ons wel weer verrassen – naar het centrum van Nes om de aanwezige kinderen te begroeten en om zelf te worden toegezongen. Sint verwacht een heleboel kinderen op de pier, om daarna in optocht naar De Afslag te gaan. Daar is de officiële begroeting met wethouder Ellen Bruins-Slot – de burgemeester is helaas verhinderd – en daar krijgen alle kinderen een verrassing. Van Sinterklaas. En van zijn Pieterbazen.

⇒ lees hier over Sinterklaas op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *