Ameland Activiteitenkalender 2019 – nog 1 dag

HOLLUM – Nog één dag en dan wordt de kalender klaargemaakt voor de drukker. Nog deze dag kunnen activiteiten worden ingestuurd voor de 14e Activiteitenkalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV, de notitiekalender waarop vele activiteiten die komend jaar op het eiland plaatsvinden alvast zijn genoteerd.

Nieuwe smoel

Een kalender met een nieuwe smoel, want Faber Wijnberg vond dat het handige hulpje in Amelander huishoudens en vakantiehuisjes na 13 jaar aan een opfrisbeurt toe was. Het uiterlijk is anders, het principe blijft gelijk.

December op de mat

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. De kalender van 2018 kreeg het thema Hidde Dirks Kat mee, vanwege het themajaar HDK2018; alle achtergrondfoto's hebben met de commandeur van doen. Voor editie 2019 heeft Faber Wijnberg een nieuwe serie foto's uitgezocht.

Activiteiten op sturen

Organisatoren kunnen tot en met 16 november 2018 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl . Iedereen die iets opstuurt krijgt antwoord om de activiteiten in de agenda van PA even te controleren. Niet zo'n mailbericht ontvangen? Stuur dan de activiteiten nogmaals via CONTACT.

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

Agenda

De kalender-activiteiten komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan en op de mobiele site ameland-actueel.nl, voor alle smartphones en tablets te raadplegen. Zo kan iederen altijd en overal zien wat er te doen is op Ameland. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op of trek de bewuste organisator even aan het jasje. Onderwerpen voor de agenda kunnen altijd worden opgestuurd, ook na 16 november. Die plaatsen we dan in de PA agenda. Wilt u ze ook op de komende kalender hebben staan, dan is de sluitingsdatum van 16 november belangrijk.

Reserveren

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2019 door aan ameland@faber-wijnberg.nl, dan liggen ze eind 2018/ begin 2019 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Waddentoernooi

Op de kalender staan doorgaans, en hopelijk ook weer in de komende editie, de volgende activiteiten:

Dorpsfeesten, concerten, hardloopwedstrijden, hardfietswedstrijden, braderieën en markten, wandeltochten, lampionnenoptochten, Watersportdag, Vuurtoren Run, paardenmarathonn, vertellingen, festivals, muziekevenementen, zang- en dansvoorstellingen, kermis, nieuwjaarsduik, oudejaarsloop, filmvoorstellingen, lezingen, demonstraties, Trekkertrek, paardenreddingboot, mosterd malen, meel malen, Molendagen, raadsvergaderingen, natuurwerkdag, openlucht kerkdienst, De Passion, braderie, zomermarkt, voorjaarsmarkt, wintermarkt, kofferbakverkoop, carnaval, biljartwedstrijden, rugby, voetballen, schaatsen, paalklimmen, volleybal, tennis en Waddentoernnooi.

Om er een paar te noemen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *