Serie 2 Ameland Huuskes te koop

HOLLUM – Serie 2 van de Ameland Huuskes, de bouwplaatjes op A5 kaart, is te koop en te bestellen bij de uitgever. Bekijk ze allemaal in het Ameland Boeken blog en bestel ze via info@persbureau-ameland.nl, haal ze af op Westerlaan 8 in Hollum of laat ze opsturen.

In deze serie zitten twee Ameland Huuskes die speciaal zijn gedrukt voor de Amelander Musea en verhuurders van Oranjeweg 41. De andere bouwplaatjes zijn als Ameland Huuske getekend vanwege hun karakteristieke verschijning. Neem bijvoorbeeld de Vermaning van Nes, het Freulehuuske, Museum Swartwoude (twee bouwplaatjes maken één museumboerderij), het oude gemeentehuis en de toren van Ballum

De Ameland Huuskes zijn voor € 3,– per stuk te koop.

Serie 1 is ook nog te bestellen. Bekijk ze hier.

Bestel de hele serie en krijg, zolang de voorraad strekt, de toren van Ballum er gratis bij. Lees erover op het Ameland Boeken blog.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *