Selfie met Hidde bij Hidde Dirks Kat-beeld

HOLLUM – Bij het beeld van commandeur Hidde Dirks Kat aan de H.D. Katstraat in Hollum staat een bord met informatie over de walvisvaarder. Deze zomer staat een bord bij, dat verwijst naar het zomerprogramma van Eiland van Hidde Dirks Kat. Tot en met 22 augustus zal het bord er staan en in die zomerweken kan iedereen kans maken op een passe-partout voor het zomerprogramma door een selfie met Hidde te maken. Nog drie weken zijn er verhalen te genieten en op 22 augustus ook drie fantastische films te zien. (Eight Below, Whales of Atlantis en Moby Dick!). Georganiseerd door Stichting Hidde Dirks Kat.

#SelfiemetHidde

En zeg nou zelf, wat is er leuker dan op de foto te gaan met deze vriendelijke Hollumer en nog kans te maken op een kaartje waarmee je gratis naar alle verhalen van Zomer vol Verhalen kunt, en gratis naar alle zes de films van Zomer vol Films en zelfs gratis naar de musea in de Zomer vol Tentoonstellingen.

Het enige dat je hoeft te doen is een foto maken met Hidde en die op social media te posten met de hashtag SelfiemetHidde: #SelfiemetHidde

→ Het programma is hier te vinden en staat in de folder die hier en daar en overal voor het grijpen ligt. Het is de folder met geel en blauw.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *