SeaBlue op MadNes 2019

NES – MadNes is surfen, skaten en muziek, maar MadNes is ook aandacht voor duurzaamheid, kunst en gekkigheid. Op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens MadNes zijn Joris Collier en Gerdie de Jong aanwezig op het strand om aandacht te vragen voor het plastic in de zeeën. Collier en De Jong hebben momenteel een tentoonstelling in het Natuurcentrum en ze geven daar wekelijks een workshop. Hun project heet SeaBlue en de kunstenaars willen daarmee aandacht vragen voor de enorme hoeveelheid plastic afval die in onze zeeën drijft en daarmee bewustwording creëren.

SeaBlue is tijdens Madnes drie dagen op het strand aanwezig met diverse workshops en een installatiekunstwerk. MadNes bezoekers kunnen met Joris Collier een grote koepel op het strand maken of vissen maken met Gerdie de Jong. Samen wordt het een grote onderwaterwereld op het MadNes strand.

Alle middagen op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli.

het filmpje geeft een indruk van SeaBlue in het Natuurcentrum

bekijk hier het filmpje van de opening van SeaBlue

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *