Schrijf mee, fotografeer, film en tip

HOLLUM – Al ruim 15 jaar is de redactie van Persbureau Ameland gek op nieuws en vooral op het nieuws van Ameland. We brengen dat graag en het allerliefst samen met de eilanders en liefhebbers van Ameland op ons nieuwsplatform www.persbureau-ameland.nl. Bent u ooggetuige van nieuws? Organiseert u een evenement of bijeenkomst? Weet u dat er een bijzondere gebeurtenis staat te gebeuren? Laat het onze redactie weten.

Stuur ons uw foto of filmpje met of zonder verhaal, onze redactie gaat ermee aan de slag. We zijn te bereiken via CONTACT op deze site, via info@persbureau-ameland.nl of via WhatsApp op ons mobiele nummer 06-23218213. Bij bijzonder nieuws kunt u altijd onze redactie WhatsAppen. Voeg ons toe in de WhatsApp onder Persbureau Ameland. 

Een filmpje met uw mobiel is zo gemaakt en PA is blij met het materiaal en de tips. Tip van PA: film met de mobiel liggend en verstuur hem via WeTransfer.

Steun

Bent u consument van het Ameland nieuws en wilt u het veelzijdige en actuele nieuws steunen, doneer dan hier een bijdrage.

Hart

Moet u iets van het hart of wilt u uw vreugde over een en ander delen? Stuur dan uw brief via de e-mail zodat wij hem als 'Ingezonden' kunnen plaatsen.

Rubriek

Hebt u een idee voor een rubriek? Laat het ons weten, dan gaan we kijken of we daar een regelmatig weerkerend onderwerp van kunnen maken. Beroemde rubrieken zijn 'Thuis heb ik nog een ansichtkaart', 'De Anekdotejager', 'Antje & Betje', 'Ameland Foto'. Ze zijn te zien in het nieuwsarchief. 

Bedrijfsnieuws

Zakelijk hebt u natuurlijk ook regelmatig iets te melden: ontwikkelingen van uw bedrijf, open dagen, aanbiedingen, acties en jubilea. Voor bedrijven heeft Persbureau Ameland drie Media Pakketten samengesteld, van Basis, Plus en Super. Voor 60 euro per jaar kunt u al uw nieuwtjes en agenda-onderwerpen laten plaatsen. Lees hier over de Media Pakketten en maak er vandaag nog gebruik van. Samen zetten we uw zaak mooi in de etalage.

Evenementen

De eenmalige en weerkerende evenementen kunnen rekenen op aandacht op deze site. De redactie van PA is fanatiek en nieuwsgierig, maar te klein om altijd alles te kunnen volgen. Zorg daarom dat u uw informatie en beeldmateriaal doorgeeft, dan komt het zeker goed. Persbureau Ameland beschouwt de gratis nieuwsleverantie over evenementen als facilitaire sponsoring. Dat kost verenigingen dus geen geld en we zetten samen iets moois neer.

Ook over PA

 • PA levert nieuws aan WPD TV, te zien op de schermen op de veerboten en in de terminals van Nes en Holwerd en het WPD kantoor
 • PA levert korte berichten aan Kabelkrant Ameland
 • PA wordt een hoofdstuk in een boek over 'Media in Friesland' – komt voor Sinterklaas uit
 • PA doet aan raamreclame, geschikt voor staande A4-tjes – drop ze maar in de groene brievenbus van O.P. Lapstraat 7 in Hollum en we hangen ze voor u op
 • PA heeft een mobiele service, voor alle smartphones en tablets te raadpelegen via www.ameland-actueel.nl
 • PA heeft de service van Vraag & Aanbod Ameland voor al uw koopjes en verkoopjes
 • PA werkt mee aan Ameland InZicht magazine
 • PA beheert de pagina Ameland Huisjes – u kunt uw vakantieaccommodatie daar ook op laten plaatsen
 • PA heeft een Facebookpagina Persbureau Ameland – Volgers en delers van harte welkom
 • PA heeft ook Twitter @Ameland_Actueel en ook hier zijn volgers, reageerders en delers van harte welkom
 • Het platform Instagram is voor PA nog onbekend terrein, maar ook daar zal binnenkort wel een en ander op verschijnen wat het Ameland nieuws aanbelangt → hou het maar in de peiling
 • PA heeft een YouTube kanaal onder de naam Ameland Vandaag – abonneren warm aanbevolen en Ameland Vandaag is gek op 'duimpjes op', deelacties en reacties 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *