Schone linken voor PA

HOLLUM – Persbureau Ameland heeft haar website laten bijwerken door de technische mensen van het websitebouwbedrijf. De linken van de titels zijn 'schoon' gemaakt. Wie voorheen een titel van een artikel kopieerde om ergens anders te plakken, zag een onbegrijpelijke letterreeks waar je in de verste verte niet de werkelijke kop uit kon destilleren. Wie nu de titel in de browser ziet staan kan meteen lezen waar het over gaat. 

De werkzaamheden betekenen dat er in het nieuwarchief nog wel eens een verwijzing voor kan komen naar een ander arttikel dan je zoekt. Dat komt vooral voor bij nieuwsberichten die toevalligerwijs dezelfde of om en nabij dezelfde titel hebben gekregen. In meer dan tien jaar Ameland Internet Krant kan dat voorkomen. "Blauwe vlag voor Ameland", "KNRM Lifeguards actief op Ameland." Van die dingen.

Ontdekt u zo'n koppeling die niet helemaal goed zit, meld dit dan graag via het contactformulier. Wij zijn u er zeer erkentelijk voor en leggen meteen de goede link. Zodat u niets hoeft te missen.

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *