Schietsportvereniging Ameland Toernooi

BUREN – “Het was een toptoernooi met dit keer, een unicum op Ameland, indoor kleiduifschieten,” vertelt Agnes Boelens van Schietvereniging Ameland.

Er schreven in totaal 27 koppels in voor het toernooi dat afgelopen weekend werd gehouden. Een koppel mocht bestaan uit een lid plus een niet lid of  twee niet-leden. “Er zijn koppels die er een jaarlijks terugkerende bezigheid van maken, maar er waren ook veel nieuwe koppels.”

Er waren in totaal zes banen waar werd geschoten met verschillende wapens.

“Ik denk dat we al met al terug kunnen kijken op een zeer geslaagd toernooi wat mede door de inzet van de verschillende vrijwilligers niet zo goed had kunnen verlopen. Er waren niet alleen leden van de SVA die zich hebben ingezet maar ook vrienden en kennissen. En zeg nou zelf, alles valt en staat met de inzet van de vrijwilligers.” Boelens is zeer tevreden over het verloop.

Schietsportvereniging De Grauwe Duun bestaat sinds 1989. Binnen de vereniging kan men boogschieten, schieten met klein kaliber pistool en kleiduifschieten.

>>> meer  foto's van het toernooi staan op de website van www.svameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *