Schiermonnikoog “Samen in actie tegen corona”

SCHIERMONNIKOOG – Het College van Schiermonnikoog ondersteunt van harte de actie “Samen in actie tegen corona”. Vandaag krijgen onze inwoners onder de 60 jaar hun eerste vaccinatie. Onze inwoners boven de 60 jaar zijn al eerder gevaccineerd. Omdat wij daar heel blij mee zijn gunnen we anderen ook een vaccinatie.

Het College heeft gisteren besloten om voor elke inwoner 1 euro over te maken naar giro 555. Als dank voor het vaccineren hier op Schiermonnikoog en uit solidariteit met mensen uit arme en kwetsbare landen.

Het geld wordt gebruikt voor vaccineren en wordt medische noodhulp aan coronaslachtoffers geboden. Giro555 roept Nederland op om in actie te komen en er samen voor te zorgen dat iedereen, ook in kwetsbare landen, op tijd beschermd is tegen corona.

Hopelijk volgen anderen ook en dient onze actie als inspiratie om zelf ook te doneren na je prik. Laten we compassie hebben met slachtoffers van de pandemie wereldwijd, alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Bron Schiermonnikoog

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *