Roosenburg tekent bij als trainer van Geel Wit

BUREN – Febo Roosenburg heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe contract. Dat betekent dat hij komend seizoen aan zijn vierde jaar als trainer bij de zondag-derdeklasser Geel Wit aan de slag gaat.

Met de ondertekening is de invulling van de technische staf voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond. Colin Ytsma en Anton Kiewiet blijven aan als assistent-trainers, terwijl Mark Molenaar de keepers weer onder handen gaat nemen. Bernard Teuben is weer de assistent-scheidsrechter op Ameland en Jacco Vroegop vlagt in de uitduels. Enig vraagteken is nog Gerard Hekkelman, die naar alle waarschijnlijkheid komend seizoen weer als elftalleider van het eerste zal gaan fungeren Leo Spoelstra blijft die taak bij het tweede elftal vervullen totdat een opvolger voor hem is gevonden.

Bron Geel Wit

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *