MadNes verplaatst naar augustus

NES – MadNes is verplaatst en vindt dit jaar niet plaats in juli. Op 27, 28 en 29 augustus barst MadNes Festival los op het strand van Ameland. Het ontbreekt de organisatie niet aan enthousiasme: "We gaan met enorm veel energie en positiviteit de zomer tegemoet! Met deze nieuwe datum denken we dat we een grote kans hebben dat we straks weer kunnen genieten op MadNes als vanouds! Ook al is er in deze tijd veel onzeker, één ding is meer dan zeker: we hebben er ongelofelijk veel zin in! De voorbereidingen zijn daarom ook in volle gang en we zijn van plan er de vetste editie tot nu toe van te maken."

Binnenkort worden de eerste artiesten, sporten en culturele acts naar buiten gebracht. De kaartverkoop voor MadNes 2021 zal later dit jaar beginnen. Check www.madnesfestival.nl voor alle updates en kom alvast in de stemming met onze promovideo. 

Wat is MadNes

MadNes is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Vermaak je de hele dag met heel veel sporten, cultuur, creativiteit, duurzame projecten, veel gekte en bijzonder veel muziek. En dat allemaal op het mooie strand van Nes op Ameland. 

De organisatie: "Na een relaxte boottrip kom je aan op het prachtig eiland Ameland. Je kunt je vervolgens een weekend lang helemaal uitleven op welke manier jij maar wilt. Begin bijvoorbeeld je dag met een flinke golfsurfsessie, pak daarna een clinic skateboarden mee en bekijk vervolgens een band op de Greenstage waarbij je zelf al fietsend energie opwekt om het podium draaiende te houden. Check ook de pro’s gaan bij de spectaculaire BMX- en skateshows in de halfpipe en laat je verbazen door deze geweldige gekken. Of drink lekker een cocktail terwijl je een rondje draait in de Molina, het kleinste reuzenrad van Europa. 

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op MadNes. Van keiharde sporten tot een uitgebreid cultureel programma. En als het dagprogramma nog maar half voorbij is begint het muziekprogramma al los te barsten met zo’n 45 vette bands en DJ’s. Ga heerlijk uit je dak op bands in alle muziekstijlen van over de hele wereld, om vervolgens de volgende ochtend weer met je plank de zee onveilig te maken: Dat is MadNes! Tot op Ameland!"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *