Rondje Ameland 2021 gaat niet door

HOLLUM – De inschrijving voor Rondje Ameland 2021 is gesloten. Rondje Ameland gaat in juni 2021 niet door, laat de organisatie vandaag weten. "Ook dit jaar is het niet mogelijk om Rondje Ameland te organiseren op de manier die u van ons gewend bent", schrijft de organisatie aan de deelnemers, vrijwilligers en sponsoren. Het komt door de coronamaatregelen dat Rondje Ameland niet kan zoals het hoort. "Wij hebben daarom besloten om de inschrijving te sluiten."

Iedereen die zich al heeft ingeschreven het hele of halve Rondje Ameland 2020 krijgt het inschrijfgeld zo snel mogelijk teruggestort. Het spijt de organisatie van heel erg dat het Rondje Ameland ook dit jaaniet door kan gaan.

In 2022 staat Rondje Ameland op de kalender voor zaterdag 11 juni.

"Wij hopen dat de pandemie dan achter ons ligt. Wij wensen u namens het bestuur van stichting Rondje Ameland alle gezondheid toe en tot volgend jaar."

⇒ lees hier meer over Rondje Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *