Rondje Ameland vanaf 12 jaar: Lonneke en Brecht zijn welkom

HOLLUM – Een sneu bericht in de Leeuwarder Courant, over Lonneke Gerritsma en Brecht Osinga, die keihard trainden voor de Slachtemarathon die aanstaande zaterdag gelopen wordt. Anderhalve dag voor de marathon krijgen ze te horen dat ze niet mee mogen doen. Ze zijn 16 jaar en te jong.

Op dezelfde zaterdag, 4 juni, wordt ook Rondje Ameland gelopen, een tocht die iets langer is dan de Slachtemarathon. 

Lonneke Gerritsma en Brecht Osinga worden van harte uitgenodigd naar Ameland te komen en daar Rondje Ameland te lopen, want aan dit evenement mag je meedoen als je 12 bent. Rondje Ameland biedt de deelname aan en er wordt de beide dames zelfs een accommodatie aangeboden van vrijdag op zaterdag (de start is al om 05.00 uur) en van zaterdag op zondag (kunnen ze het feest op het Zwaneplein nog meemaken).

Dus, Lonneke en Brecht, neem contact op met Rondje Ameland en loop de 50 kilometer tocht waar jullie zo voor getraind hebben: info@rondjeameland.nl

[deel dit bericht zoveel mogelijk zodat Lonneke en Brecht het onder ogen krijgen en zij kunnen reageren]

⇒ lees hier over Rondje Ameland

⇒ lees hier over Slachtemarathon

Nabericht: Sanne Wytske Gerritsma reageert via Facebook: "Ik reageer namens mijn zusje, Lonneke Gerritsma. Bedankt voor dit mooie aanbod, dit vinden wij erg vriendelijk en netjes. Met de Slachte commissie is er een compromis gesloten en kunnen ze toch meedoen."

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *