Remco Visser

Amelander in Idols
HOLLUM – In de nieuwe Idols serie op TV gaat Hollumer Remco Visser zingen. “Ik weet het nu pas sinds enkele dagen. Ik vind het ontzettend spannend allemaal,” zegt Remco. Hij moest een geluidsopname sturen en is daarop geselecteerd om mee te doen aan de talentenjacht.
Remco hoopt op een heleboel steunbetuigingen vanaf het eiland. Die Amelander steun zal hem er tot en met de finale door slepen.
Wie Visser zijn eigen e-mail adres niet heeft en hem toch wil aanmoedigen kan de reactie zenden naar
info@persbureau-ameland.nl.
Wij zorgen dat de steunbetuiging bij de juiste man komt.
8 augustus 2007
Geen Idols, wel succes
HOLLUM – Remco Visser uit Hollum doet niet mee aan Idols. Het verhaal berust op een grap die aanvankelijk door hem zelf in gang is gezet. Visser houdt wel van een geintje, maar deze keer werd zijn grap overgenomen door vrienden die het verhaal van zijn deelname aan Idols voor waar vertelden. Remco heeft tientallen mails ontvangen en hij wordt nog regelmatig aangesproken op zijn verwachte TV optreden. Zijn vermeende inzending loog er niet om, maar het lied vol emoties en met sublieme gitaarbegeleiding brengt hem niet de roem van een Idols winnaar. Klik hier om de inzending van Remco te beluisteren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *