Rabo ClubSupport voor Ameland

UTRECHT – Muziekvereniging Fora Musica van Ameland doet mee met de actie Rabo ClubSupport. Daarnaast doen nog 12 verenigingen van Ameland mee: Ambachtelijke Dag, Amelander Men- en Rijvereniging, Dorpsbelang Ballum, Dorpsbelang Nes, Geel Wit, IJsvereniging Met Frisse Moed, Canite Tuba, Natuurwerkgroep Ameland, Inspirit, Vrouwen van Nu afdeling Ameland, Crescendo en Zonnebloem Ameland. 

De Rabobank over die actie: "Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken." De Rabobank doet dit samen met haar partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. 

"Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op onze Support," schrijft de Rabobank.

Op Ameland doen 13 verenigingen mee aan de actie. Bekijk ze via deze link. Kies Regio Drachten Noordoost Friesland. Filter op Ameland en je hebt ze alle 13.

Stemmen op je club kan na inloggen bij de Rabobank.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *