Projectleider ‘Ameland voor Iedereen’

BALLUM – Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar nu is de projectleider voor ‘Ameland voor iedereen’ dan toch door gemeente Ameland aangesteld. Piet Faber van 'Samenleving Voor Iedereen' gaat de kar trekken. Faber gaat de komende drie jaar samen met de gemeente Ameland, VVV Ameland en ondernemers werken aan een inclusieve samenleving en aan het toegankelijk maken van Ameland voor iedereen.

De Amelander politiek was verdeeld over het uittrekken van geld voor een projectleider. In februari van het vorige jaar stemt de raad nipt niet in met de 33.000 euro kostende functionaris. In de raadsvergadering van 31 mei 2011 haalt de projectleider het met de hakken over de sloot wel. De raad staat voor het project ‘Ameland voor iedereen,’ maar 5 van de 6 raadsleden stemmen tegen uitgaven voor een voorman.

>>> lees hier meer over deze kwestie in Beknopt raadsverslag 53

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *