Programma De Plaats tot 14 november

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Novembermaand Kunstmaand

In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Twee kunstenaressen zullen in De Plaats hun zilverwerk tentoonstellen.

Wij hebben de deur openstaan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De inloop momenten gaan gewoon door, u bent van harte welkom. De overige activiteiten die wij organiseren staan hieronder vermeldt.

Dinsdagavond 9 november Sing-Inn 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan op gitaar, Sjirk op basgitaar en Eeke op keyboard. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 10 november “gezamenlijke Kunstwandeling” start 13.30 uur

Wij verzamelen om 13.30 uur bij De Plaats. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling langs een aantal kunstlocaties en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee met wat lekker erbij. Kosten € 5,00 U bent van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Donderdagavond 11 november 19.30 uur Verhalentocht

Expeditie Ameland in De Plaats

Expeditie Ameland, a storytelling adventure is een vertelfestival met workshops, Verhalenroute in Hollum, Avond vol Verhalen en Verteldiner. De Plaats is een van de vier locaties van de Verhalenroute op 11 november, samen met Museum Sorgdrager, De Zwaan en de molen. Op elke locatie staan twee vertellers die vier keer hun verhaal rond het thema ‘Waar ben ik geworteld’ doen. Het thema van deze Expeditie Ameland wordt ook wel ‘Who is my tribe’ genoemd, omdat het een internationaal festival is. Deelnemers en vertellers komen van Ameland en uit Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Vrijdag 12 november de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee. Vandaag in gesprek over Kunst.

Zondag 14 november Kindermiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur

Gezellige kindermiddag in de bovenzaal van de Magnus Kerk. Het thema van deze middag is zilver. Iedereen van harte welkom.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *