Programma De Plaats 4 tot 8 oktober

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 4 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 5 oktober Sing-Inn 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument?

Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 6 oktober stiltewandeling, start Pioniersplek De Plaats 09.30 uur

De stiltewandelingen starten afwisselend vanaf Hollum, Ballum of Nes. We lopen door de natuur en door het dorp. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten.

Na de wandeling koffie of thee met koek, kosten € 5.-

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 6 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Donderdagavond 7 oktober Filmavond “Turbulent”

20.00 uur tot 22.00 uur


Richard en Rachel Kline hebben een lastige tijd achter de rug. Ze besluiten wat leuks te gaan doen en maken met een vliegtuigje een reis over een natuurgebied. Het vliegtuigje crasht tegen een boom en de piloot sterft. De gewonde Richard en Rachel zetten alles op alles om te overleven en proberen een weg naar de bewoonde wereld te vinden.

Vrijdag 8 oktober de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land en de krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *