Programma De Plaats 24 tot 29 oktober

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Zondag 24 oktober Kindermiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur

We beginnen bij de vuurtoren. Hier kun je tussen 15.00 uur en 16.00 uur een opdrachtenkaart ophalen. Het gaat over Mozes en de tien geboden. Welke regels helpen volgens jou om goed met elkaar om te gaan? We hopen je te zien. Geschikt voor kinderen tot twaalf jaar.

Maandag 25 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 26 oktober Boekenmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd’s en curiosa. Ook verkoop handwerken van de knutselclub. Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 26 oktober Sing-Inn 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 27 oktober 14.30 uur start: Parochiekerk te Nes

De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum of in Nes. We lopen door de natuur en door het. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten.

Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.-

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 27 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Donderdagavond 28 oktober Filmavond “De beentjes van Sint Hildegard”

Op veler verzoek! 20.00 uur tot 22.00 uur

Donderdagavond 28 oktober Filmavond “De beentjes van Sint Hildegard” Met Herman Finkers in de hoofdrol, Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. ( graag aanmelden via 0519-252221)

Vrijdag 29 oktober de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *