Programma De Plaats 11 tot 20 oktober

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 11 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 12 oktober Boekenmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd’s en curiosa.

Ook verkoop handwerken van de knutselclub. Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 12 oktober Sing-Inn

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument?

Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 13 oktober Rolstoelwandeling 14.30 uur

Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee met wat lekker erbij. Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Woensdag 13 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Donderdagavond 14 oktober Filmavond 'Wonder Boy' 20.00 uur tot 22.00 uur

Olivier Rousteing, in search of his true identity.

Deze documentaire gaat over Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain. Hij was net 25 toen hij begon en wist het merk, dat in financiële problemen verkeerde, weer tot een groot succes te maken. Het wonderkind van de modewereld staat op het hoogtepunt van zijn carrière, maar hij heeft zich tegelijkertijd nog nooit zo leeg gevoeld. In deze documentaire verzamelt Olivier eindelijk de moed om op zoek te gaan naar antwoorden en begint aan een emotionele reis naar de waarheid.

Vrijdag 15 oktober de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

Zondag 17 oktober Kindermiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Een gezellige kindermiddag met als thema “een lot uit de loterij”

We beginnen met een vertelling en daarna is er een Bingo, na afloop worden er poffertjes gebakken. Graag opgeven via info@deplaats-ameland.nl

Woensdag 20 oktober 'Pas op de Plaats' Joodse feest maaltijd. 17.00 uur

In deze periode zijn er veel Joodse feesten. We luisteren naar muziek en ontdekken de Joodse tradities. Opgave tot dinsdag 19 oktober 16.00 uur via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *