Prins Friso

DEN HAAG – De begrafenis van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso vindt vandaag plaats in besloten kring in Lage Vuursche, gemeente Baarn.

Condoleances

Wie prinses Mabel en andere leden van de Koninklijke Familie wil condoleren met het overlijden van prins Friso, kan een bericht op de website van Het Koninklijk Huis schrijven. Een selectie van de berichten wordt op deze website gepubliceerd. Het websiteadres staat op de Links-pagina, onder de K van Koninklijk.

Vlag

De minister-president heeft een bijzondere vlaginstructie uitgegeven om alle hoofdgebouwen van de Rijksoverheid op 16 augustus 2013 de Nederlandse vlag halfstok te laten voeren op de dag van de begrafenis.

Dienst

Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de Prins begraven op de daarbij gelegen begraafplaats. De dienst wordt geleid door dominee C.A. ter Linden.

Later dit jaar vindt een herdenkingsbijeenkomst voor Prins Friso plaats.

>>> lees hier over het ongeluk van Prins Friso

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *