Primera Buren wordt postkantoor

BUREN – Primera in Buren verwelkomt Post.nl. Per 16 april kan men aan de Hoofdstraat in Buren terecht voor pakketpost, aangetekende brieven, kentekenoverschrijvingen, rouwpost, postbussen en natuurlijk een kaartje en postzegel.

De servicebalies van PostNL verdwijnen uit de VVV-kantoren in Hollum en Nes. De service die werd gegeven aan de Bureweg in Nes verhuist naar Buren, naar de Primera. Voor ING-diensten blijft een balie in het VVV-kantoor open.

Wat er met het servicepunt van PostNL in Hollum gebeurt is nog niet duidelijk. Officieel sluit het postdeel van de VVV-balie in de Markthal aan de O.P.Lapstraat in juni van dit jaar. DIO De Markthal hoopt dat de service nog iets langer open blijft en Pieter de Boer van DIO drogist De Markthal hoopt eigenlijk dat het servicepunt onder zijn dak kan blijven. Daar zijn besprekingen over met gemeente, VVV Ameland, dorpsbelang Hollum en PostNL. Tot een uitgedragen zaak is het nog niet gekomen. Hollum is nog niet zeker dat het een Post servicepunt houdt.

>>> Primera in Buren en Dio De Markthal staan alle twee in de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele site ameland-actueel.nl

>>> de Kaarten voor de Kerk zijn ondermeer in de Primera te koop

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *