Porsche vast op strand Buren

BUREN – Strandwandelaars dachten op het strand tussen Nes en Buren met een nieuw kunstwerk van de Kunstmaand van doen te hebben, een stukje landart, waarbij in dit geval met een realistisch object een artistiek beeld in het landschap was gecreëerd. Een beeld dat je op het verkeerde been zet, doet glimlachen of je een andere kijk op de werkelijkheid verschaft. Het object was een auto en het landschap het Noordzeestrand.

Er was echter helemaal geen sprake van landart maar van een realistisch tafereel, veroorzaakt door een onnadenkende badgast. Een Duitse gast was op het strand gaan rijden en wilde nog een rondje maken tot hij met zijn maagdelijk witte Porsche tot aan de assen vast kwam te zitten in het zand. Als een huis: de fraaie bolide met toch aardig wat paardekrachten onder de motorkap wilde niet meer voor- of achteruit.

Johannes en Mirjam de Jong hielpen de illegale strandrijder: met hun ouwe trouwe Suzuki trokken ze de kapitale auto weer los.  

 lees hier over een strand waar wel met mooie auto's gereden kan worden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *