Politie Ameland zoekt getuigen van brand

NES – De politie zoekt getuigen van brandstichting in restaurant Zee van Tijd aan de Rixt van Doniastraat in Nes. Het voorval speelde al in juli. In de vroege ochtend van zondag 19 juli werd in het keukengedeelte van het restaurant brand gesticht. Ten tijde van de brand lagen er personeelsleden te slapen in het personeelsverblijf op de eerste verdieping. Het vuur doofde zichzelf. "De gevolgen waren anders niet te overzien geweest," aldus de politie.

De politie wil de zaak graag oplossen en zoekt getuigen van deze brandstichting en mensen die anderszins informatie kunnen geven over deze brand.
U kunt contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000. Natuurlijk kunt u uw informatie ook kwijt bij het politiebureau op het eiland.
Bron: Politie Fryslân

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *