Politie Ameland zoekt getuigen

NES – Politie Ameland is op zoek naar getuigen van inbraken op Klein Vaarwater in de nacht van 21 op 22 februari. De inbrekers hebben van verschillende locaties diverse spullen meegenomen, waaronder geld. Vermoedelijk hebben ze langere tijd doorgebracht in een caravan in Vak O van het vakantiepark. Daar hebben ze ook twee fietsen meegenomen, die later terug zijn gevonden op de pier.

Wie rond die tijd, of woensdag en donderdag, iets opvallends heeft gezien kan dat melden bij Politie Ameland, roept Marieke Wijsman van het team getuigen op. De twee weggenomen fietsen betreffen een elektrische fiets zonder accu. Wellicht is het iemand opgevallen dat er gefietst werd op een elektrische fiets. De tweede fiets is een herenfiets van het merk Gazelle.

Koopplein AmelandMeldingen kunnen via de telefoon naar 0800 – 8844, vragen naar Politie Ameland.

Of kom in de ochtend even langs op het kantoor aan de Reeweg in Nes, zegt Wijsman.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *