Podiumkunsten tijdens Kunstmaand 2020

NES – Kunstmaand 2020 wordt een bijzondere Kunstmaand, zoals heel 2020 een bijzonder jaar is vol aanpassingen van wege de coronapandemie.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen de optredens niet uitgevoerd zoals het publiek dat van de Kunstmaand gewend is. Professionele zangers mogen optreden, als er maar genoeg afstand is tussen podium, muzikale begeleiding en publiek. Meezingen mag dan weer niet.

Kunstmaand Ameland heeft voor de komende maand november de podiumkunsten verdeeld over de avonden, met concerten op de vrijdag- en zaterdagavonden, Scandinavische films op de woensdag- en donderdagavonden en literaire avonden op de dinsdagen.

Half september denkt de Kunstmaand het programma rond te hebben. De bezoekers aan de avondvoorstellingen wordt gevraagd zich vooraf aan te melden via de website van de Kunstmaand: https://www.kunstmaandameland.com

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *