Pluk van de Pettefletprijs

LEEUWARDEN – De Friese Milieu Federatie reikt ook dit jaar de Friese Pluk van de Pettefletprijs uit. Personen die zich op een bijzondere manier inspannen voor natuur en milieu, kunnen hun initiatieven aanmelden. Die moeten natuurlijk wel helemaal passen bij de acties van Pluk van de Petteflet zelf: slim van opzet, creatief, effectief en eenvoudig uit te voeren. Projecten met een innovatief karakter verdienen de voorkeur. De hoofdprijs is 500 euro.

Iedereen die een project uitvoert waar natuur en/of milieu in Fryslân beter van wordt, komt in aanmerking. De prijs wordt uitgereikt aan een individu, dus groepen kunnen iemand afvaardigen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 500,- en wordt genomineerd voor de landelijke Pluk van de Petteflet Natuur en Milieuprijs 2015. Mensen kunnen zichzelf of een ander vóór 1 maart aanmelden via de website van de Friese Milieu Federatie, 

www.friesemilieufederatie.nl. Daar staan ook de voorwaarden en procedure.

⇒ lees hier meer over de Pluk van de Pettefletprijs

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *