Platencontract voor Van Geeft’M

WERGEA – De Amelander formatie Van Geeft’M heeft een platencontract in de wacht gesleept, naar aanleiding van de CD-presentatie in juni. Hun CD met de titel ‘Meer dan Ooit’ wordt opnieuw gemixt en geperst. Het start met de single ‘Meer dan ooit.’ Sander Metz van Van Geeft’M verwacht dat de plaat in juli uitkomt.

Metz is erg enthousiast over het contract: “Het gaat opeens erg snel.” Hij verheugt zich op het eerste optreden van Van Geeft’M op Ameland, op 28 juli op camping Duinoord. Daarna zullen ze op het Rôggefeest te zien en horen zijn.

Op 26 juni schijven Sander, Marijn en Robin op de Van Geeft’M website: “Vanochtend om 11.00 uur was het zover. Het ondertekenen van het platencontract bij Marista van Marius de Boer!
Marista behoort tot één van de grootste platenmaatschappijen in Friesland Dit is voor ons een droom die uitkomt! Wie weet wat er nu allemaal gaat komen. Houdt onze naam maar even in de gaten.”

Sander Metz (gitaar en zang), Marijn Oud (accordeon en zang) en Robin Oud (basgitaar en zang) hebben tien eigen nummers verzameld en op CD gezet. Helaas is de CD van de presentatie niet goed geperst. Dat komt met de nieuwe mix en persing helemaal goed, zegt Sander. De CD zal onder andere via Bol.com te bestellen zijn. Meer verkooppunten worden nog bekend gemaakt. De single is straks via marista.nl te bestellen. Behalve de CD gaat de band een video opnemen.

>>>lees hier over de CD presentatie en bekijk het filmpje

>>>de website van Van Geeft’M is te vinden op de Links-pagina onder de V van Van.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *