Beste hotel van Ameland

NES – Hotel Nes is door Zoover verkozen tot beste hotel van Ameland in zijn categorie. Het hotel kreeg 19 beoordelingen van gasten en als cijfer een 8,3.

Malou en Pieter geven Hotel Nes een 9,3. “Waar vind je dit nog?” schrijven ze, “Het begint al bij het binnenkomen, de aardige eigenaar schudt je de hand. Uniek!”

Hans en Ine daarentegen vonden hun kamer en badkamer wat krap. Hun cijfer komt niet hoger dan een 6,2. J. Verhoeven is juist bijzonder enthousiast over het hotel. “Vooral de kamer en ontbijt waren erg goed en zeker ook de vriendelijkheid van het personeel.” Het eten kreeg van Verhoeven een 10 en gemiddeld kreeg Hotel Nes van deze gast een 9.

In het algemeen komt Ameland er bij Zoover goed af. Het is een bijzonder kindvriendelijk eiland (score 9,2), de stranden en omgeving worden hoog gewaardeerd (beide 9,3). De algemene waardering krijgt een 8,8. Het is het uitgaansleven (7,9) dat de algemene score iets drukt.

Zoover is een website met beoordelingen over accommodaties en vakantiebestemmingen. Voor reizigers en door reizigers. Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingen website in Europa.

Zoover publiceert naast algemene vakantiebeoordelingen de Toppers & Floppers van de week.

>>> de website van Zoover is te vinden op de wesite ameland.startmenus.nl in de rubriek Vakantie op Ameland. Kijk op de Links-pagina bij de A van Ameland StartMenus

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *