Persbureau Ameland heeft nieuwe website

HOLLUM – Persbureau Ameland lanceert een nieuwe website met een frisse indeling en een functionele opbouw. De website van het persbureau was al jaren mooi en overzichtelijk, maar is dat met de nieuwe site nog meer.

Alle nieuwsberichten over Ameland zijn handig gerubriceerd in rubrieken en enkele dossiers worden regelmatig aangevuld met passend nieuws. De website geeft alle informatie over De Krant van Ameland. Nieuw is de Nieuwsbrief functie. Iedereen kan zich aanmelden voor de Persbureau Ameland Nieuwsbrief met nieuwtjes en wetenswaardigheden over Ameland, ontwikkelingen van het persbureau en De Krant van Ameland. Kijk op de blauwe baan onderaan de pagina.

Nieuw is ook de Skutteldoekjes rubriek, waar de kleine advertenties uit de Krant van Ameland nogmaals staan vermeld. Voor bedrijven is het plaatsen van een banner een aantrekkelijke aanwinst naast de mogelijkheid om eigen bedrijvennieuws te laten plaatsen.

Heel erg nieuw is de benaming van de introductiepagina. Geen Home maar Thuus. Struin maar eens door de site en geef zonodig tips of aanvullingen aan ons door. Het nieuwe contactformulier geeft daar alle gelegenheid voor. Wij verwachten dat u zich razendsnel thuus voelt in de wereld van Persbureau Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *