Pepernotenfabriek op Ameland

NES – De Pepernotenfabriek is genesteld op Ameland. Niet de Pepernotenfabriek zelf, die staat in Groningen, in de Herestraat van Stad. Maar wel de pernoten in al hun variaties en fijne smaken. Van gewoon tot truffel, van chocolade tot kruid.

Van Delft Pepernotenfabriek bakt kruidnoten al sinds 1880, dus daar in Groningen weten ze precies wat ze doen. Diezelfde Pepernotenfabriek is een samenwerking aangegaan met Binnen op Ameland, het restaurant middenin Nes. Daar is sinds dit weekend een pop-up store met pepernoten.

Wat er te kiezen valt? Gewone kruidnoten of pepernoten cheese cake, appeltaart, truffel, witte chocolade, likeur 43, limoncello, karamel zeezout of nog een andere smaak? Er zijn zoveel. Proeven, inpakken en smikkelen maar!

De pop-up store is een lichtpuntje in deze donkere dagen voor Sinterklaas zijn verjaardag, een hart onder de riem voor iedereen die het moeilijk heeft in deze coronatijd, een geintje dat nog lekker is bovendien.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *