Patiëntjes De Sionsberg krijgen BeterBoek van Piet Paulusma

DOKKUM – Twee jonge patiëntjes op de kinderafdeling van ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum kregen op maandagavond 25 juni de eerste exemplaren van het nieuwe BeterBoek uitgereikt. Het BeterBoek, een boek dat kinderen op een speelse manier kennis laat maken met de dagelijkse gang van zaken in het ziekenhuis, werd uitgereikt door niemand minder dan Piet Paulusma.

Het BeterBoek, een initiatief van het Groningse Bureau Méteau, is speciaal voor De Sionsberg gemaakt. De eerste pagina’s zijn gevuld met specifieke informatie over het ziekenhuis en foto’s van de afdeling. Het boek is mogelijk gemaakt door de steun van vele bedrijven uit de regio, die allemaal een pagina hebben gesponsord.

De uitreiking van het BeterBoek werd gedaan door Piet Paulusma, de bekende weerman deed zijn dagelijkse weerpraatje vanaf de kinderafdeling. Hierdoor werden patiëntjes Kelly en Tineke heuse sterren op tv! Dankbaar namen ze het boek in ontvangst en het leuke boek en de tv-opnames zorgden ervoor dat de meisjes even vergaten dat ze in het ziekenhuis liggen.

⇒ Lees hier meer over Piet Paulusma op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *