Patat voor de kerk op Rôggefeest

NES – Vrijdag is het Rôggefeest en dat is een feest voor het oog, oor en de maag. Naast de muziek en het straattheater is er lekkers te koop in speciale Rôggefeest kraampjes en bij de aanpalende horeca.

De Duivenvereniging heeft altijd een kraam waar Rôggefeestbezoekers een lekkere bek kunnen halen. Dit jaar schenkt de Duivenvereniging de kraam aan vrijwilligers van de Clemenskerk. Mensen van de Duivenvereniging en vrijwilligers van de kerk bakken patat voor het herstel van de Clemenskerk.

Pastoor Paul Verheijen is tussen 12.30 uur en 15.30 uur aanwezig om eigenhandig patat te bakken voor het goede doel. De kraam – hij staat op het Kerkpleintje – zal open zijn van 12.00 uur tot diep in de nacht.

“De volledige opbrengst gaat naar de wederopbouw van de kerk, want er is nog veel geld nodig,” laat het kerkbestuur weten.

⇒ lees hier over het Rôggefeest

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *