PaasChallenge 2021

HOLLUM – Op vrijdagavond 26 maart organiseert De Plaats de coronaproof PaasChallenge. Dit is een QR-codespel waarbij deelnemers in groepjes van twee personen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Je loopt samen door het dorp. Het is geschikt voor jongeren vanaf tien jaar. Gezinnen kunnen ook samen meedoen.

Zo ben je even weg van je beeldscherm en beleef je Pasen op een fysieke en uitdagende manier. Het lijkt of je in een tijdmachine stapt, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Hiervoor heb je dus een opgeladen telefoon met internet nodig. Je zit middenin het verhaal van Pasen en staat stil bij wat Pasen voor jou betekent. Deelname is gratis, er staat een busje in De Plaats voor een vrijwillige bijdrage.

Opgeven kan via info@deplaats-ameland.nl. Iedereen krijgt een eigen starttijd. De eerste deelnemers starten om 18.30 uur.

Bron De Plaats

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *