Paas activiteiten De Plaats

HOLLUM – De Plaats organiseert Paas activiteiten voor kinderen en hun families: Palmpaastak makenop zondag 28 maart en een Paasspeurtocht doen op woensdagmiddag 31 maart. De activiteiten zijn voor kinderen van de basisscholen.

Palmpaastak maken

Zondag 28 maart om 9.45 uur kunnen kinderen met de leiding van de zondagsschool een Palmpaasstok maken in de Westerlaankerk. Ook horen ze hier het verhaal over Jezus die als koning onthaald wordt in Jeruzalem. Als de stokken versierd zijn vertrekken we naar de Magnuskerk, de hervormde kerk. Hier laten we onze takken aan de gemeente zien. Opgeven kan bij Iris Brouwer via c.p.j.brouwer@knid.nl

Paasspeurtocht Nieuw Leven

Op woensdagmiddag 31 maart is er een Paasspeurtocht in het Hollumerbos.

Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kan er een opdrachtenkaart worden opgehaald bij de vuurtoren. De route wordt in tweetallen of met het gezin zelfstandig gelopen. Door de paaseieren op de bomen te volgen vind je de route. Op allerlei plekken in het bos zie je hoe nieuw leven eruit ziet. Ook ontdek je wat dit te maken heeft met het Paasverhaal van Jezus.

Aanmelden hiervoor kan via info@deplaats-ameland.nl

Bron De Plaats

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *