Overname van de organisatie van de evenementen op Ameland vanaf januari 2024 door 4Ameland

Per januari 2024 neemt 4Ameland de organisatie van diverse sportevenementen op Ameland over van Sporteiland, Casper van de Kamp. Na een constructief overleg met de Stichting Sportpromotie Ameland (SPA) is besloten om de licentieovereenkomst voor het organiseren van de evenementen MTB-Ameland, Tri-Ambla (voorheen bekend als XTERRA NETHERLANDS), Tussen Slik en Zand en de Ameland Adventurerun te beëindigen.

De betrokken partijen, Sporteiland, 4Ameland en Sport Promotie Ameland, hebben samen overlegd om de overgang van de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit om de continuïteit en kwaliteit van de evenementen te waarborgen, zowel voor de deelnemers, vrijwilligers, partners en sponsoren als voor het eiland zelf.

Om een vlekkeloze overgang te garanderen zal Casper van de Kamp, oprichter van Sporteiland, het komende jaar 4Ameland op de achtergrond ondersteunen met zijn expertise en ervaring in het organiseren van de evenementen. Ook de Crossduathlon Ameland, een evenement dat Casper heeft opgezet en ontwikkeld en dat samenvalt met MTB-Ameland, zal na 2024 worden overgenomen door 4Ameland.

Alle betrokkenen kijken uit naar een succesvolle voortzetting van de evenementen op Ameland in 2024 en wensen alle deelnemers, vrijwilligers en partners een sportief en plezierig jaar toe.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 633

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *