Oud HTS’ers gezocht

LEEUWARDEN – Een oproep aan oud-studenten aan de HTS in Leeuwarden.

Esmée Marije van der Vies, studente Communicatie aan de NHL hogeschool in Leeuwarden is samen met nog twee studenten op zoek naar alumni van de (vroegere) HTS. Dit is in het kader van een project waarbij ze oud-studenten opsporen en gaan motiveren om naar de reünie ter ere van het 100 jarig bestaan van de HTS te gaan. 

Ze zijn dus op zoek naar alumni die aan de Hogere Technische School in Leeuwarden hebben gestudeerd, honderd jaar geleden tot nu. De NHL-studentren willen er aan bijdragen dat de alumni een onvergetelijke dag krijgen.

De oproep

Bent u student geweest op de Hogere Technische School in Leeuwarden? Op zaterdag 14 maart wordt er een reünie georganiseerd ter ere van het 100-jarig bestaan van deze bijzondere school. Ontdek wat er door de jaren heen veranderd is in de techniek door middel van het ophalen van herinneringen, workshops en boeiende gastsprekers! Ga voor meer informatie of het aanmelden naar de website www.nhl.nl/100jaarhts.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *