Beleefweekend Ameland 2015

BUREN – Leraren en andere kamporganisatoren kunnen zelf eerst hun kamp op Ameland ervaren.

Elk jaar zijn er weer duizenden leraren belast met de organisatie van het schoolkamp. Dit is soms best een pittige kluif. Om deze leraren goed op weg te helpen organiseert We gaan op kamp! jaarlijks een beleefweekend.

Beleefweekend Ameland 11 & 12 april 2015

Een kamp op Ameland is een echte beleving door o.a. de bootreis, het strand en de vele actieve mogelijkheden. Met meer dan 60 groepsaccommodaties op het eiland is er altijd een plek voor elk type groep.

Toch is Ameland niet om de hoek voor een hoop kamporganisatoren. Daardoor wordt de organisatie nog lastiger. Men gaat niet even langs om te kijken. Juist daarom organiseert We gaan op kamp! het Beleefweekend Ameland.

Tijdens het weekend kunnen kamporganisatoren alle facetten van een kamp eerst zelf ervaren alvorens er geboekt wordt. Voor de organisatie van het weekend wordt nauw samen gewerkt met Cursus op Ameland, VVV Ameland en de Vereniging voor Groepsverblijven Ameland.

In het Beleefweekend Ameland komen onderwijzers en andere kamporganisatoren met elkaar in contact. Inbegrepen zijn de bootreis, een overnachting, de maaltijden, fietstocht over het eiland, een gave strandactiviteit, bezoek aan de vuurtoren en rondleidingen in verschillende groepsaccommodaties.

Van dit complete aanbod kan gebruik worden gemaakt voor maar € 49,- per persoon.

Meer informatie of boeken?

Surf naar: www.wegaanopkamp.nl/beleefweekend-ameland/

– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *