Oproep RUG

GRONINGEN – De Rijksuniversiteit Groningen zoekt voor een niet-commercieel onderzoek mensen die zelf de afgelopen zes maanden hun behandelingen voor kanker hebben afgerond. Dit onderzoek wordt gefinancierd door KWF Kankerbestrijding. Het doel is de zorg aan kankerpatiënten te verbeteren. Wij vragen u twee keer een vragenlijst in te vullen via het Internet. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wilt u er mede voor zorgen dat in de toekomst andere kankerpatiënten beter geholpen kunnen worden? U kunt zich aanmelden op de website: www.rug.nl/psy/omgaanmetkanker.

Weet u niet zeker of u tot de doelgroep behoort of heeft u andere vragen, dan kunt u mailen naar onderzoekkwf@rug.nl , of bellen met mw. T. M. Brakel (050-3636757).

Download hier de Ameland iPhone app 

of bezoek de mobiele website www.ameland-actueel.nl (speciaal voor de andere smartphones) en neem het Ameland nieuws mee in je binnenzak.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *