Opfristraining Leren Signaleren op 18 en 19 februari

BALLUM – Als vervolg op de Training Leren Signaleren uit 2013, wordt op 18 en 19 februari de Opfristraining Leren Signaleren georganiseerd. De training wordt gegeven door Marianne Frieling, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ Noord-Holland, en is bedoeld voor professionals en vrijwilligers op Ameland die betrokken zijn bij en/of werken met jongeren. Het thema is ‘Hoe ga je als vrijwilliger of professional om met jongeren met depressieve klachten en/of alcohol- en middelengebruik van (deze) jongeren?’. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van recente onderzoeksresultaten rondom depressie en suïcide.

De training vindt plaats op donderdagmiddag 18 februari en op vrijdagochtend 19 februari in het gemeentehuis in Ballum en duurt 2,5 uur. Donderdag is er ruimte voor twee groepen en vrijdag is er plaats voor één groep. Wilt u meer informatie over deze training of heeft u belangstelling om deel te nemen? Neem dan contact op met Rika de Jong, coördinator Gebiedsteam, cliëntenadviseur en CJG-coördinator Ameland, via telefoonnummer (0519) 555 555 of rdejong@ameland.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *