Open zangworkshop bij Sier aan Zee

HOLLUM – Op zaterdag 23 november organiseert zangcoach Ellen Bakker een open zangworkshop op Ameland, voor iedereen die graag zingt. De deelnemers mogen hun tanden zetten in een jazzy popsong. Aan de hand van sappige inzingers en vocale grooves worden de stemmen en de oren opgewarmd, zodat iedereen zich vrij voelt om echt lékker te zingen. Spannend, maar niet eng, want Bakker houdt de harmonische touwtjes stevig in handen. Vaste deelnemers en leerlingen weten inmiddels: het komt altijd goed. Het resultaat wordt opgenomen en onder de deelnemers verspreid. Het belangrijkste is echter het plezier van het zingen (en taart eten) in een groep. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via www.ellenbakker.frl.

Ellen Bakker is zangcoach, zangeres en workshopleider. Ze verdiende haar sporen in musicals als Cats en Jesus Christ Superstar en later ook met de acappellagroep No Place for Jennifer. Met haar eigen programma’s “Waden” en “Kweldinnen” toerde ze langs kerkjes en dorpshuizen. Op Ameland coacht ze sinds enkele jaren een verzameling enthousiaste zangers en koren.

Open Zangworkshop

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *