Open Dag bij Theo Faber

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand juli is de website van Theo Faber

Website van de Maand. 

Theo Faber heeft 35 jaar zijn bedrijf aan de Fabrieksweg: de garage, de benzinepomp, de bouw- en tuinmarkt. Op 6 juli houdt Theo Faber Open Dag. Ter ere van het jubileum zijn er vele acties. Een van de acties is Gratis rijden in een elektrische auto.

Faber heeft een Renault Twizzy, Citroën C-Zero, Opel Ampera en Renault Zoé klaarstaan om u kennis te laten maken met een bijzondere rijervaring.

Kijk verder op de website voor nog meer jubileumaanbiedingen. Op de Open Dag is er voor de kinderen een springkussen en staat er koffie en wat lekkers klaar.

En … ga op maandag tanken bij Theo Faber. Tot eind van dit jaar rekent hij korting op de benzine en diesel.

Meer weten over deze garage? Neem dan een kijkje op de website van Theo Faber.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *