Oogmode Cocon op 22 mei weer op Ameland

LEEUWARDEN – Oogmode Cocon is op maandag 22 mei weer op het eiland en heeft zitting in huisartsenpraktijk Maters, Schoolstraat 1 in Nes. 

Het is een bijzondere service die Oogmode Cocon op Ameland (en ook op Schiermponnikoog) biedt. Eilanders hoeven het eiland niet meer af als de bril stuk is, de ogen gemeten moeten worden, de contactlenzen aan controle toe zijn of als er een nieuwe bril uitgezocht mag worden. Cocon is er ook voor het uitzoeken van een nieuwe (zonne)bril; het bijstellen van uw huidige bril en voor kleine reparaties. Eens in de maand brengt Cocon namelijk een bezoek aan de eilanden. 

Oogmode Cocon heeft moderne oogmeetapparatuur tot haar beschikking, een selectie van de collectie brillen en een set gereedschappen voor kleine reparaties. Cocon werkt op afspraak. Een afspraak maken kan door de winkel in Leeuwarden te bellen.

Het telefoonnummer is: 058-2151353. Dan kunt u direct eventuele wensen doorgeven voor wat betreft de selectie monturen die in de koffer meegaat.

Alle data dat Oogmode Cocon op Ameland is staan in de Ameland Agenda.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *