Oogmode Cocon op 1 mei weer op Ameland

LEEUWARDEN – Oogmode Cocon is op maandag 1 mei weer op het eiland en heeft zitting in huisartsenpraktijk Maters in Nes. 

Het is een bijzondere service die Oogmode Cocon op Ameland (en ook op Terschelling) biedt. Eilanders hoeven het eiland niet meer af als de bril stuk is, de ogen gemeten moeten worden, de contactlenzen aan controle toe zijn of als er een nieuwe bril uitgezocht mag worden. Eens in de maand brengt Cocon namelijk een bezoek aan de eilanden.

Oogmode Cocon heeft moderne oogmeetapparatuur tot haar beschikking, een selectie van de collectie brillen en een set gereedschappen voor kleine reparaties. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van onze eilanden-service, is het nodig om vantevoren een afspraak te maken. Dat kan bij onze winkel in Leeuwarden, via de telefoon.

Het telefoonnummer is: 058-2151353.

Alle data dat Oogmode Cocon op Ameland is staan in de Ameland Agenda.

 

– Dit is een bedrijfsbericht. Alle bedrijven die op Ameland werken kunnen gebruikmaken van deze service en hun berichten laten publiceren op PA.

Stuur de informatie via de
mail op.-


 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *