Onthulling van mooiste plekjes Ameland

HOLLUM – De zon schijnt, een licht briesje trekt over het land en de zeemeeuwen vliegen over. Overal waar je kijkt, zie je natuur. We zijn op Ameland, één van de mooie Nederlandse Waddeneilanden. Wanneer je op Ameland bent, zijn wadlopen en zeehonden spotten uiteraard ‘must do’s’. Maar Ameland biedt nog zo veel meer plekken en activiteiten voor het hele gezin. De medewerkers van Stayokay Ameland geven hun gasten graag tips over de mooiste en meest bijzondere plekken op dit prachtige Waddeneiland  en delen deze nu graag met heel Nederland.

Samenwerken met lokale ondernemers

Peter van Vossen, manager van Stayokay Ameland, onthult de plekjes die bezoekers van Ameland écht niet mogen missen. “Onze Stayokay locatie is op zichzelf al een prachtige plek. Gezinnen komen hier om te genieten van het strand en de natuur en dat kan je beiden vinden op loopafstand. Maar uiteraard zijn er ook buiten ons hostel prachtige plekjes die wij onze gasten graag aanraden. Voor alle activiteiten die wij adviseren, werken we samen met lokale ondernemingen in de omgeving. Zo kunnen we de vakantiegangers het beste van Ameland bieden.”

lees hier over de vijf mooiste plekjes op Ameland 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *