Online collecte voor Hartekind

Geplaatst op: 02 februari 2023 - Categorie: Alles & Algemeen

Stichting Hartekind

HOLLUM - Margrete Stern uit Hollum zet zich al jaren in voor Stichting Hartekind. Zij roept op wat in de digitale collectebus te stoppen. Margrete Stern: "Ik collecteer voor Stichting Hartekind, omdat ik wil dat 25.000 hartekinderen in Nederland een grotere overlevingskans hebben en meer kwaliteit van leven. Doneer in mijn online collectebus via deze link: Collectebus voor Hartekind.. Jouw donatie is eenmalig, veilig en kan anoniem. HARTelijk dank!"

Margrete vraagt ook de link zoveel mogelijki te delen.

Over Hartekind
"Jaarlijks horen 1.500 kersverse ouders dat het hart van hún kindje niet helemaal gezond is. Hun kind is één van de meer dan 25.000 hartekinderen in Nederland; kinderen met een hartafwijking. Ongeveer tweederde van deze hartekinderen moet vlak na de geboorte één of meerdere levensreddende operatie(s) ondergaan. Bovendien hebben hartekinderen vaak een kortere levensverwachting en beperkingen door hartfalen, hartritmestoornissen en/of opgelopen hersenschade. En nog altijd overlijden jaarlijks ook 150 hartekinderen, waarmee een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 is onder kinderen tot 15 jaar.

Daarom zet Stichting Hartekind zich met hart en ziel in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van kwaliteit van leven. Stichting Hartekind financiert levensbelangrijk onderzoek, organiseert/ ondersteunt evenementen en initiatieven voor dit doel en geeft voorlichting aan ouders. Zo werken we sámen met jou aan een wereld waarin hartekinderen onbezorgd kind kunnen zijn!"

 

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?