Ondernemend Ameland heeft een plaatsje

HOLLUM – Ondernemend Ameland heeft een plaatsje op de website van Persbureau Ameland. In de blauwe balk onder de vier nieuwsberichten die op de voorpagina van de website met het Ameland nieuws staan staat een Dossier met de naam Ondernemend Ameland. Voorheen heette dit dossier Werken op Ameland.

PA wil een platform zijn voor alle ondernemers op het eiland en voor alle bedrijven die op Ameland zaken doen. Zij kunnen hun bedrijfsnieuws, ontwikkelingen, veranderingen, vacatures, bouwplannen en andere wetenswaardigheden laten uitlichten op de website van PA.

PA heeft daar verschillende voorzieningen voor die elk bedrijf op Ameland kan gaan inzetten voor zijn eigen berichten. De redactie van PA ondersteunt dat door bijvoorbeeld een bericht samen te stellen op basis van aangeleverde informatie. PA doet dat graag en met hart voor onderneming en Ameland.

Wat zijn de mogelijkheden:

  • Banner op een daalders plakje: een banner zoals die hier rechtsboven in de lichtblauwe kolom staan en die op alle pagina’s meedraaien

    (neem voor de prijs contact op)
  • Meedraaiende banner: een banner die rouleert en die altijd op de Links-pagina is te zien

    (300 euro per jaar)
  • Presentatie in de iPhone App Ameland Actueel (gratis te downloaden) en op de gratis te raadplegen mobiele website ameland-acteel.nl

    (25 euro per jaar – het eerste jaar is 100 euro)

Voor welke vorm een bedrijf ook kiest (meedraaien in het handige mobiele telefoonboekje voor maar 25 euro per jaar of presenteren met een fraaie banner op de Thuuspagina of je bedrijf laten zien met een mooie roulerende banner) voor alle vormen van adverteren geldt dat het bedrijf kan rekenen op volop redactionele aandacht. En dat is dan weer zonder extra kosten. Stuur de informatie op en PA maakt er wat moois van.

Al het nieuws van ondernemend Ameland wordt gebundeld in het Dossier Ondernemend Ameland.

Klik op de link in het blauwe balkje onder dit bericht en je vindt de andere ondernemende berichten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *