Nu ook in Sionsberg: mondhygiëniste Moniek Rekker

DOKKUM – Op de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van Sionsberg kunnen mensen sinds kort een afspraak maken bij Moniek Rekker, mondhygiënist. Vooralsnog werkt zij één dinsdag per twee weken in Sionsberg, maar het is de bedoeling dit op korte termijn uit te breiden.

“Een goede mondhygiëne en regelmatige controle door de mondhygiënist zorgen ervoor dat je je mond en gebit gezond houdt”, vertelt Moniek Rekker. “Bij mij kun je terecht met bijvoorbeeld tandvleesproblemen, een slechte adem, gaatjes, tandsteen of aanslag.” Maar ook als je zwanger bent, implantaten hebt, of leidt aan diabetes, reuma of een hart- en vaatziekte is een bezoek aan de mondhygiënist aan te bevelen.

“Ik geef altijd een behandeling die past bij degene die bij mij in de stoel ligt.” Voor een afspraak bij de mondhygiëniste is geen verwijzing nodig. Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Ouder dan 18? Dan vallen de kosten meestal onder de aanvullende tandverzekering.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *