Noordsee tien jaar op Ameland

NES – Westcord Hotel Noordsee viert zijn tiende verjaardag op Ameland en het hotel wil dat heuglijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tien jaar geleden liet familie Westers van Westcord het hotel afmaken en bracht het onder in de keten Westcord, met ondermeer hotels op Terschelling en Vlieland.

In Noordsee werkt een vaste groep van 15 medewerkers, aangevuld met ambulanten in weekenden en vakantieperiodes. Zij werken op de verschillende afdelingen in hotel: management, front office, restaurant, keuken, algemene dienst en technische dienst.

Westcord werft haar ambulante personeel via WestCrew, het eigen uitzendbureau. Een andere poot van Westcord is het organisatie- en evenementenbureau Island Events.

Vanwege het tienjarig bestaan van Westcord Hotel Noordsee stelde het hotel een driedaags jubileumarrangement samen.

>>> Wifi Hotel Noordsee staat ook op de iPhone app Ameland Actueel en de smartphone site voor alle smartphone www.ameland-actueel.nl

>>> lees hier over Westcord Hotels

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *