Nobel bij Fryslân Culinair

Lentekriebels bij StrAndersTERNAARD – Fryslân Culinair, het samenwerkingsverband van Friese toprestaurants, is uitgebreid met vier nieuwe zaken. Het betreft Het Armhuis op Vlieland, Nobel op Ameland, De Hinde in Hindeloopen en De Oranjetuin (Tjaarda) in Oranjewoud. Met de toetreding van deze restaurants komt het aantal aangesloten zaken op dertien. De nieuwe leden werden dinsdag 12 april gepresenteerd in Herberg De Waard van Ternaard, dat recent de restaurantweek won.

Fryslân Culinair, opgericht in 2000, is het culinaire samenwerkingsverband van de betere restaurants in Friesland. Doel van deze organisatie is om de gastronomie in de provincie te versterken en te stimuleren, en de vele hooggekwalificeerde streekproducten te promoten en te gebruiken in de Friese keukens.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *